عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

بورل: ماموریت اتحادیه اروپا در آفریقا و آسیا توسعه می‌یابد

بورل: ماموریت اتحادیه اروپا در آفریقا و آسیا توسعه می‌یابد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از اعزام کارشناس به آفریقا، آمریکای لاتین و آسیا برای گسترش ماموریت‌های این اتحادیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سه شنبه شب در کنفرانسی درباره دستکاری و مداخله اطلاعات خارجی در بروکسل گفت: من به دنبال گزینه‌هایی برای اطمینان از حضور بهتر و استراتژیک منطقه‌ای کارشناسان خود هستم.


به گزارش خبرگزاري رويترز، وی در ادامه افزود: تمام هیات‌های ما (اتحادیه اروپا) به متخصصان مقابله با اطلاعات نادرست در بسیاری از نقاط جهان مجهز خواهند شد تا صدای ما بهتر شنیده شود.


بورل با اشاره به اهمیت مبارزه با اطلاعات نادرست در آفریقا، آمریکای لاتین و آسیا گفت: فراخوان من این است که ما باید برای همکاری با شرکای خود در سراسر جهان در مورد این موضوع سرمایه گذاری بیشتری کنیم.


مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با تاکید بر شاخص‌های حضور بیشتر، بیان بهتر واقعیت ها، درگیر شدن در زبان‌ها و رسانه‌های مختلف گفت: ما به انگلیسی (صحبت کردن) عادت داریم، اما می‌توانم به شما بگویم که افراد زیادی در سراسر جهان هستند که انگلیسی نمی‌دانند بنابراین ما باید آن‌ها را به زبان خودشان مورد خطاب قرار دهیم. در غیر این صورت آن‌ها کاملاً از آنچه ما می‌گوییم یا آنچه را که می‌خواهیم توضیح دهیم دور می‌شوند.


بورل همچنین روسیه و سرگئی لاوروف وزیر خارجه این کشور را که اکنون به آفریقا سفر کرده است، به انتشار اطلاعات نادرست در آنجا متهم کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار